Nikt się nie udziela na forum ;( Zmieńmy to goście rejestrujcie się a urzytkownicy udzielajcie się i rozpowszechniajcie nasze forum
SAIF-DEEPIKA ZNOWU RAZEM
Wszystko wskazuje na to, że duet filmowy Love Aaj Kal ponownie będzie razem pracował. Mowa oczywiście o Saifie i Deepice. Scenariusz napisał Imtiaz Ali, a jego reżyserią ma się zająć Homi Adajania. Zdjęcia rozpoczną się w kwietniu 2011 roku w New Delhi, Londynie i Hiszpanii.
Saif powiedział: "Czekałem bardzo długo na tak interesujący scenariusz. I było warto! Historia jest romantyczna, zabawna i ma idealne proporcje romansu i dramatu. Chcę zrobić film z odrobiną współczesnej wrażliwości."
O kolejnej okazji pracy z Deepiką aktor mówi : Nie mogę się doczekać by móc z nią ponownie pracować. Jej rola jest fantastyczna i myślę, że Deepika bardzo się rozwinęła aktorsko od czasu kiedy nakręciliśmy Love Aaj Kal.
Deepika, która uważa Saifa za jedną ze swoich ulubionych gwiazd powiedziała : "Kiedy znalazl się taki scenariusz - trochę ostry, ale interesujący Saif natychmiast się ze mną skontaktował. Film ten oznacza reaktywację zespołu Love Aaj Kal - Ja, Saif i Dinesh Vijan. Jestem bardzo podekscytowana, że mogę jeszcze raz zagrać z Saifem i ponownie stworzyć z nim niesamowity duet."